گلابی دارای ویتامین های "E"، "C" و کلسیم، آهن، منیزیم و روی است.
دانه های یز در گلابی برای دفع مواد زاید بسیار مفید است.
مصرف گلابی ترشح بزاق دهان را زیاد میکند وباعث تسهیل کار هاضمه می شود.
تانن و پتاسیم موجود در گلابی اسید اوریک را به هر اندازه که باشد حل میکند، برای همین افراد مبتلا به روماتیسم، نقرس و آرتروز میتوانند از گلابی بهره زیادی ببرند.
گلابی فشار خون را کنترل میکند و تصفیه کننده ی خون نیز میباشد.
فیبر موجود در گلابی لاینین نام دارد که برای کاهش کلسترول مفید است.
سلام
علیکم السلام
تشکر از لطف۲ن که وبلاگ منو دیدین.